TARIEVEN & PRAKTISCHE INFORMATIE

Kennismaking

Voel je welkom voor een kennismakingsgesprek (30 minuten) telefonisch of in de praktijk. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Belangrijk is dat jij kunt ervaren of er een klik is en dat jij je vrij en veilig genoeg voelt om bij mij aan de slag te gaan.

Intake

De begeleiding beginnen we met een intake. Hierbij zal ik zoveel mogelijk vragen willen stellen over jou, je persoonlijke situatie en verhaal. Hierdoor kan ik jou goed leren kennen.

Begeleiding

In de begeleiding sluit ik aan op de eigen ‘taal’. Samen zoeken we naar wat helpt en passend is bij jou in deze moeilijke tijd.

Afronding

De begeleiding wordt op een bepaald moment ook weer duidelijk afgesloten. We blikken dan samen terug op de stappen die zijn gezet en wat jij meeneemt om verder te gaan.

Kosten

Intake (60 minuten) € 60,00 incl. btw
Individuele begeleiding (75 minuten) € 75,00 incl. btw
Voor lezingen, trainingen, workshops is er veel mogelijk. In overleg kunnen we de wensen die er zijn met elkaar afstemmen. Waarna ik graag een op maat gemaakte offerte zal uitbrengen. Offerte

Goed om te weten:

- Mijn begeleiding wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.
- Bedragen zijn inclusief 21% BTW, en geldig in 2022.

Annulering

Tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk mogelijk, telefonisch of per mail. Tot 24 uur van tevoren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het normale tarief in rekening gebracht.