AGENDA

Wereld lichtjesdag

Wanneer
Zondag 11 december 2022
Hoe laat
19.00 uur
Waar
Oostkerkplein 1, Middelburg

Voor alle mensen die een kind missen, hoe lang of kort ook geleden, hoe jong of oud.

afbeelding bij wereldlichtjesdag

We herdenken alle kinderen die overleden zijn, want liefde blijft bestaan. We steken een kaarsje aan, we noemen hun naam. Om 19.00 uur steken we een lichtje aan. Over de hele wereld doet men dit, om 19.00 uur lokale tijd, zodat 24 uur lang, wereldwijd, een lint van lichtjes brandt.

Jullie zijn van harte welkom in de Oostkerk!

Inloop vanaf 18.15 uur - Gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Oude Veerseweg - Toegang is gratis, graag even aanmelden via:

www.wereldlichtjesdaggoes.nl of www.wereldlichtjesdagmiddelburg.nl.

Decemberwandeling

Wanneer
Donderdag 22 december 2022
Hoe laat
13.00 uur
Waar
Geerteshuis, Kloetinge

Op donderdag 22 december a.s. organiseert Vierkracht een decemberwandeling die begint en eindigt bij het Geerteshuis in Kloetinge. Om 13.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Na een kort welkomstwoord start de wandeling van ongeveer 5 kilometer rondom Kloetinge. Bij slecht weer wordt de afstand aangepast. Bij terugkomst is er in het Geerteshuis de mogelijkheid om wat na te praten en iets warms te drinken. Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten.

Vierkracht ondersteunt mensen die te maken hebben met een verlies. Dat kan het verlies van een dierbare zijn, maar er zijn ook andere vormen van verlies. Bijvoorbeeld het verlies van je eigen gezondheid of die van je partner of kind, je werk of vanwege een scheiding. Door een verlies verandert je leven drastisch en moet je leren leven met het gemis.

Juist in de decembermaand is een verlies vaak extra voelbaar. Terwijl anderen bezig zijn met de voorbereidingen voor de feestdagen kun je jezelf best eenzaam voelen. Misschien zie je op tegen de kerstdagen en de jaarwisseling. Dan kan het fijn zijn om te wandelen met mensen die hetzelfde ervaren. Als je behoefte hebt aan een gesprek dan kun je een stukje met iemand oplopen, maar dat hoeft niet.

Vind je het fijn om mee te lopen? Je kunt je tot 20 december telefonisch aanmelden op 06 - 486 091 38. Ook kun je een e-mail sturen naar ondersteunen@outlook.com.

De kosten voor de wandeling bedragen € 10,00. Hier zijn de genoemde consumpties bij inbegrepen. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven tijdens je aanmelding.